Bog & idéGitte Jørgensen

Bøger skrevet af Gitte Jørgensen

Læs mere om Gitte Jørgensen
6 produkter
6 produkter
Børn i gode hænder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn i gode hænderGitte Jørgensen
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn i gode hænder
Inklusion, leg og empati
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusion, leg og empatiSusan Hart
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Inklusion, leg og empati
Pippi Power
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pippi PowerGitte Jørgensen
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Pippi Power
Neuroaffektiv psykoterapi med børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Neuroaffektiv psykoterapi med børnSusan Hart
458,96 DKK
Indbundet
(0)
Neuroaffektiv psykoterapi med børn
Når sjælen kalder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når sjælen kalderGitte Jørgensen
232,36 DKK
Hæftet
(1)
Når sjælen kalder
Det nære sundhedsvæsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det nære sundhedsvæsenBjørg Balteskard
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Det nære sundhedsvæsen

Mere om Gitte Jørgensen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Gitte Jørgensen. På listen nedenfor finder du Jørgensens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når sjælen kalder" udgivet af Gyldendal - "Simple Living" udgivet af Schønberg - "Simple-living.dk" udgivet af Borgens bogklub - "Strategisk kommunikation for praktikere" udgivet af Ajour - "Børn og unge - sundheds- og sygepleje" udgivet af Munksgaard - "Børn og unge " udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Børn og unge - sundheds- og sygepleje" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Inklusion, leg og empati" udgivet af Gyldendal - "Børn i gode hænder" udgivet af Gyldendal - "Neuroaffektiv psykoterapi med børn" udgivet af Gyldendal - "Strategisk kommunikation for praktikere" udgivet af Forlaget AJOUR - "Pippi Power" udgivet af Gyldendal - "Simple Living" udgivet af Schønberg - "Mini spøger " i serien "Læsekassen" udgivet af Intervention - "Mini - det lille spøgelse " i serien "Læsekassen" udgivet af Intervention - "En dreng fra Ecuador" i serien "Fjerne lande" udgivet af Åløkke - "En dreng fra Ecuador" i serien "Fjerne lande" udgivet af Åløkke - "Når sjælen kalder" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Gitte Jørgensen

Gitte Jørgensen har 18 bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Gitte Jørgensen bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Jørgensen opdelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gitte Jørgensens "Når sjælen kalder"

Det er muligt at købe Gitte Jørgensens "Når sjælen kalder" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Gitte Jørgensen "Simple Living"

"Simple Living" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Schønberg.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Jørgensen