Bog & idéGitte Juul Hansen

Bøger skrevet af Gitte Juul Hansen

Læs mere om Gitte Juul Hansen
1 produkter
1 produkter
Akut sygepleje
Akut sygeplejeMerete Gregersen
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Akut sygepleje

Mere om Gitte Juul Hansen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Gitte Juul Hansen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Hansens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Akut sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Klinik" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Akut sygepleje" udgivet af Gyldendal

Mere om Gitte Juul Hansens bøger

Du kan bestille tre bøger af Gitte Juul Hansen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Gitte Juul Hansen bøger i et udvalg af formater. Hansens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gitte Juul Hansens "Akut sygepleje"

Det er muligt at købe Gitte Juul Hansens "Akut sygepleje" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Gitte Juul Hansen "Klinik"

"Klinik" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i Hansens serie "Grundbog i sygepleje". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Juul Hansen