Bog & idéGitte Kock

Bøger skrevet af Gitte Kock

Læs mere om Gitte Kock
1 produkter
1 produkter
MinKogebog
MinKogebogGitte Kock
179,95 DKK
PDF
(2)
MinKogebog

Mere om Gitte Kock

Der findes en del bøger fra Gitte Kock online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Kock.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "MinKogebog" udgivet af mellemgaard - "MinKogebog" udgivet af mellemgaard

Bøger skrevet af Gitte Kock

Der er to tilgængelige bøger af Gitte Kock hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Kocks bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Kock er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: mellemgaard.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"MinKogebog" af Gitte Kock

"MinKogebog" findes på den digitale boghylde som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Kock, kan du godt glæde dig. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.

Gitte Kock "MinKogebog"

"MinKogebog" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Kock