Bog & idéGitte Larsen

Bøger skrevet af Gitte Larsen

Læs mere om Gitte Larsen
3 produkter
3 produkter
Den bedst tjenende virksomhed
Den bedst tjenende virksomhedTina Monberg
49,95 DKK
e-bog
(1)
Den bedst tjenende virksomhed
Lederskab til tiden
Lederskab til tidenGitte Larsen
49,95 DKK
e-bog
(1)
Lederskab til tiden
Lederskab til tiden
STREAM
Lederskab til tidenGitte Larsen
79,95 DKK
Lydbog
(1)
Lederskab til tiden

Mere om Gitte Larsen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Gitte Larsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lederskab til tiden" udgivet af Gyldendal - "Lederskab til tiden" udgivet af Gyldendal Business - "Lederskab til tiden" udgivet af Gyldendal Business - "Mig og min familie" udgivet af Abla

Bøger af Gitte Larsen

Du kan købe fire bøger af Gitte Larsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Larsens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gitte Larsens "Lederskab til tiden"

"Lederskab til tiden" kan købes som lydbog. Gitte Larsens "Lederskab til tiden" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Lederskab til tiden" af Gitte Larsen

Hos Bog & idé er "Lederskab til tiden" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Lederskab til tiden" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Larsen