Bog & idéGitte Meyer

Bøger skrevet af Gitte Meyer

Læs mere om Gitte Meyer
3 produkter
3 produkter
Lykkens kontrollanter
Lykkens kontrollanterGitte Meyer
199,95 DKK
EBOG
(4)
Lykkens kontrollanter
Kød
KødGitte Meyer
79,95 DKK
EBOG
(0)
Kød
A-Å om civile samfund
A-Å om civile samfundGitte Meyer
169,95 DKK
EBOG
(2)
A-Å om civile samfund

Mere om Gitte Meyer

Der er flere bøger fra Gitte Meyer på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Meyer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg har da tænkt mig at blive 90" udgivet af Forlaget Linje H - "A-Å om civile samfund" udgivet af Samfundslitteratur - "Kød" udgivet af Gyldendal - "A-Å om civile samfund" udgivet af Samfundslitteratur - "Mandens frugtbarhed" udgivet af Komiteen for Sundhedsoplysning - "Offentlig fornuft?" i serien "Ph.d.-afhandlinger." udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Skygger fra en uvis fremtid " udgivet af Funktionærernes og Tjenstemændenes Fællesråd - "Civile stemmer" i serien "Center for civilsamfundsstudier" udgivet af Center for Civilsamfundsstudier¤i kommission hos Møller - "Lykkens kontrollanter" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Lykkens kontrollanter" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "I praxis -" i serien "Ø-bog" udgivet af Møller - "I praxis -" i serien "Ø-bog" udgivet af Møller - "Civilsamfundets ABC" udgivet af Møller - "Kød" udgivet af Tiderne Skifter - "Hvorfor skulle der ikke kunne være en offentlig fornuft?" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "De genteknologiske valg" udgivet af Erhvervsministeriet

Bøger skrevet af Gitte Meyer

Gitte Meyer har 16 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Gitte Meyer fås i flere formater. Meyer har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gitte Meyers "Jeg har da tænkt mig at blive 90"

"Jeg har da tænkt mig at blive 90" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Linje H, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Gitte Meyer "A-Å om civile samfund"

"A-Å om civile samfund" er tilgængelig online som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "A-Å om civile samfund" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Meyer