Bog & idéGitte Mose

Bøger skrevet af Gitte Mose

Læs mere om Gitte Mose
1 produkter
1 produkter
Ny litteraturdidaktik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ny litteraturdidaktikLærerudd.
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Ny litteraturdidaktik

Mere om Gitte Mose

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Gitte Mose. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Mose.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den sorte enke" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ny litteraturdidaktik" i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendal - "Den endeløse historie" udgivet af Odense Universitetsforlag

Gitte Moses bøger

Gitte Mose har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan bestille Gitte Mose bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Mose skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gitte Moses "Den sorte enke"

Hos Bog & idé er "Den sorte enke" tilgængelig som e-bog. Med "Den sorte enke" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Ny litteraturdidaktik" af Gitte Mose

"Ny litteraturdidaktik" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Seminarieserien". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Mose