Bog & idéGitte Ørskou

Bøger skrevet af Gitte Ørskou

Læs mere om Gitte Ørskou
1 produkter
1 produkter
Michael Kvium: A Retrospective
Michael Kvium: A RetrospectiveGitte Ørskou
689,95 DKK
Indbundet
(0)
Michael Kvium: A Retrospective

Mere om Gitte Ørskou

Gitte Ørskou har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Ørskous seneste udgivelser.
Bøgerne fra Gitte Ørskou udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "AVPD MONO" udgivet af Roulette Russe - "Michael Kvium: A Retrospective" udgivet af Scheidegger und Spiess AG, Verlag - "LARS DAN" udgivet af Boggalleriet (Bogh 7385 )

Bøger skrevet af Gitte Ørskou

Du kan bestille tre bøger af Gitte Ørskou her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Gitte Ørskou kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Ørskou er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"AVPD MONO" af Gitte Ørskou

Hos Bog & idé er "AVPD MONO" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Roulette Russe.

Gitte Ørskou "Michael Kvium: A Retrospective"

Hos Bog & idé er "Michael Kvium: A Retrospective" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Scheidegger und Spiess AG, Verlag.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Ørskou