Bog & idéGitte Rom

Bøger skrevet af Gitte Rom

Læs mere om Gitte Rom
1 produkter
1 produkter
Perspektiver på kommunikation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Perspektiver på kommunikationIrene Oestrich
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Perspektiver på kommunikation

Mere om Gitte Rom

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger af Gitte Rom. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rom.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Perspektiver på kommunikation" udgivet af Gyldendal - "Tid og forbrug i etniske minoritetsfamilier" udgivet af Rockwool Fondens Forskningsenhed. Syddansk Universitetsforlag - "Perspektiver på kommunikation" udgivet af Gyldendal - "Lokale liv, fjerne forbindelser" udgivet af Hans Reitzel - "I næstekærlighedens favn - mellem illegal og menneske" i serien "Specialerække." udgivet af Institut for Antropologi, Københavns Universitet

Mere om Gitte Roms bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Gitte Rom hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Rom fås blot som hæftet. Derudover er bøgerne fra Rom skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gitte Roms "Perspektiver på kommunikation"

Hos Bog & idé er "Perspektiver på kommunikation" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Gitte Rom "Tid og forbrug i etniske minoritetsfamilier"

Det er muligt at købe Gitte Roms "Tid og forbrug i etniske minoritetsfamilier" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Rockwool Fondens Forskningsenhed. Syddansk Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Rom