Bog & idéGitte Rose (red.) og Hans-Christian Christiansen (red.)

Bøger skrevet af Gitte Rose (red.) og Hans-Christian Christiansen (red.)

Læs mere om Gitte Rose (red.) og Hans-Christian Christiansen (red.)
1 produkter
1 produkter
Analyse af billedmedier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Analyse af billedmedierGitte Rose (red.) og Hans-Christian Christiansen (red.)
413,96 DKK
Hæftet
(0)
Analyse af billedmedier

Mere om Gitte Rose (red.) og Hans-Christian Christiansen (red.)

Der er blot én bog af Gitte Rose (red.) og Hans-Christian Christiansen (red.) tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Analyse af billedmedier". Den er publiceret af Samfundslitteratur på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gitte Rose (red.) og Hans-Christian Christiansen (red.)s "Analyse af billedmedier"

Hos Bog & idé er "Analyse af billedmedier" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Rose (red.) og Hans-Christian Christiansen (red.)