Bog & idéGitte Rose

Bøger skrevet af Gitte Rose

Læs mere om Gitte Rose
2 produkter
2 produkter
Sociale medier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociale medierTrine-Maria Kristensen
359,96 DKK
Hæftet
(2)
Sociale medier
Læring med levende billeder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læring med levende billederOle Christensen og Martin Brandt-Pedersen (red.)
341,96 DKK
Paperback
(0)
Læring med levende billeder

Mere om Gitte Rose

Hvis du mangler en bog skrevet af Gitte Rose, finder du et bredt udvalg online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rose.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læring med levende billeder" udgivet af Samfundslitteratur - "Læring med levende billeder" udgivet af Samfundslitteratur - "Læring med levende billeder" udgivet af Samfundslitteratur - "Analyse af billedmedier" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Gitte Roses bøger

Gitte Rose har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Roses bøger kommer i flere forskellige formater. Roses bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Samfundslitteratur.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Læring med levende billeder" af Gitte Rose

Hos Bog & idé er "Læring med levende billeder" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Gitte Rose "Læring med levende billeder"

Det er muligt at købe Gitte Roses "Læring med levende billeder" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Læring med levende billeder" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Rose