Bog & idéGitte Sommer Harrits & Peter Nedergaard

Bøger skrevet af Gitte Sommer Harrits & Peter Nedergaard

Læs mere om Gitte Sommer Harrits & Peter Nedergaard
1 produkter
1 produkter
Pierre Bourdieu
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pierre BourdieuGitte Sommer Harrits & Peter Nedergaard
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Pierre Bourdieu

Mere om Gitte Sommer Harrits & Peter Nedergaard

Du kan kun finde en enkelt bog af Gitte Sommer Harrits & Peter Nedergaard her hos Bog & idé. Det er "Pierre Bourdieu". Den er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet på dansk. "Pierre Bourdieu" er desuden tilknyttet serien "Statskundskabens klassikere".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gitte Sommer Harrits & Peter Nedergaards "Pierre Bourdieu"

Det er muligt at købe Gitte Sommer Harrits & Peter Nedergaards "Pierre Bourdieu" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Nedergaards serie "Statskundskabens klassikere". Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Nedergaard, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Sommer Harrits & Peter Nedergaard