Bog & idéGitte Wichmann-Hansen

Bøger skrevet af Gitte Wichmann-Hansen

Læs mere om Gitte Wichmann-Hansen
3 produkter
3 produkter
Vejledning af læger under uddannelse
Vejledning af læger under uddannelseKirsten Hofgaard Lycke
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Vejledning af læger under uddannelse
God vejledning
BOEGERTILSTAERKPRIS
God vejledningLotte Rienecker
71,96 DKK
Paperback
(0)
God vejledning
Processtyring og kommunikation i vejledningen
Processtyring og kommunikation i vejledningenGitte Wichmann-Hansen
44,95 DKK
EBOG
(0)
Processtyring og kommunikation i vejledningen

Mere om Gitte Wichmann-Hansen

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger fra Gitte Wichmann-Hansen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Wichmann-Hansen.
Bøgerne fra Gitte Wichmann-Hansen findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "God vejledning" udgivet af Samfundslitteratur - "Processtyring og kommunikation i vejledningen" i serien "Universitetspædagogik" udgivet af Samfundslitteratur - "University teaching and learning Supervision " i serien "University Teaching and Learning" udgivet af Samfundslitteratur - "Vejledning af læger under uddannelse" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Gitte Wichmann-Hansen

Der er fire tilgængelige bøger af Gitte Wichmann-Hansen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Wichmann-Hansens bøger fås i flere forskellige formater. Wichmann-Hansen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gitte Wichmann-Hansens "God vejledning"

Det er muligt at købe Gitte Wichmann-Hansens "God vejledning" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

"Processtyring og kommunikation i vejledningen" af Gitte Wichmann-Hansen

Hos Bog & idé er "Processtyring og kommunikation i vejledningen" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Processtyring og kommunikation i vejledningen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Wichmann-Hansens serie "Universitetspædagogik". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Wichmann-Hansen