Bog & idéGiulio Cesare Croce

Bøger skrevet af Giulio Cesare Croce

Læs mere om Giulio Cesare Croce
1 produkter
1 produkter
Bertoldo e Bertoldino
Bertoldo e BertoldinoGiulio Cesare Croce
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Bertoldo e Bertoldino

Mere om Giulio Cesare Croce

Giulio Cesare Croce har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Bertoldo e Bertoldino". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på ita. "Bertoldo e Bertoldino" er desuden en del af serien "World Classics".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bertoldo e Bertoldino" af Giulio Cesare Croce

Hos Bog & idé er "Bertoldo e Bertoldino" tilgængelig som lydbog. Giulio Cesare Croces "Bertoldo e Bertoldino" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er en del af Croces serie "World Classics". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på ita.

Dette er en også en fantastisk bog fra Croce, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Giulio Cesare Croce