Bog & idéGiuseppe Tomasi di Lampedusa

Bøger skrevet af Giuseppe Tomasi di Lampedusa

Læs mere om Giuseppe Tomasi di Lampedusa
3 produkter
3 produkter
Leoparden
LeopardenGiuseppe Tomasi di Lampedusa
279,95 DKK
Hæftet
(5)
Leoparden
Leoparden
LeopardenGiuseppe Tomasi di Lampedusa
49,95 DKK
EBOG
(0)
Leoparden
Leoparden
STREAM
LeopardenGiuseppe Tomasi di Lampedusa
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Leoparden

Mere om Giuseppe Tomasi di Lampedusa

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger af Giuseppe Tomasi di Lampedusa. På listen nedenfor har du Tomasi di Lampedusas seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Leoparden" i serien "Klassikere med forord" udgivet af Gyldendal - "Leoparden" i serien "Klassikere med forord" udgivet af Gyldendal - "Leoparden " i serien "Klassikere med forord" udgivet af Gyldendal

Bøger af Giuseppe Tomasi di Lampedusa

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Giuseppe Tomasi di Lampedusa hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Tomasi di Lampedusas bøger kommer i forskellige formater. Tomasi di Lampedusas bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Giuseppe Tomasi di Lampedusas "Leoparden"

Det er muligt at købe Giuseppe Tomasi di Lampedusas "Leoparden" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er med i Tomasi di Lampedusas serie "Klassikere med forord". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Giuseppe Tomasi di Lampedusa "Leoparden"

"Leoparden" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er en del af serien "Klassikere med forord". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Giuseppe Tomasi di Lampedusa