Bog & idéGlen O. Gabbard

Bøger skrevet af Glen O. Gabbard

Læs mere om Glen O. Gabbard
2 produkter
2 produkter
Personlighed og personlighedsforstyrrelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Personlighed og personlighedsforstyrrelserOle Jakob Storebø
584,96 DKK
Indbundet
(0)
Personlighed og personlighedsforstyrrelser
Borderline-behandling og modoverføring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Borderline-behandling og modoverføringGlen O. Gabbard & Sallye M. Wilkinson
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Borderline-behandling og modoverføring

Mere om Glen O. Gabbard

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Glen O. Gabbard. På listen nedenfor har du Gabbards nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Personlighed og personlighedsforstyrrelser" udgivet af Gyldendal - "Borderline-behandling og modoverføring" udgivet af Gyldendal

Glen O. Gabbards bøger

Du kan købe to bøger af Glen O. Gabbard her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Gabbards bøger fås i et udvalg af formater. Gabbards bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Personlighed og personlighedsforstyrrelser" af Glen O. Gabbard

Det er muligt at købe Glen O. Gabbards "Personlighed og personlighedsforstyrrelser" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Borderline-behandling og modoverføring" af Glen O. Gabbard

"Borderline-behandling og modoverføring" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Glen O. Gabbard