Bog & idéGlenn Bech Møldrup.

Bøger skrevet af Glenn Bech Møldrup.

Læs mere om Glenn Bech Møldrup.
1 produkter
1 produkter
Forfatterskolens Afgangsantologi 2019
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forfatterskolens Afgangsantologi 2019Anna Rieder
124,46 DKK
Hæftet
(2)
Forfatterskolens Afgangsantologi 2019

Mere om Glenn Bech Møldrup.

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Glenn Bech Møldrup.. Det er "Forfatterskolens Afgangsantologi 2019". Den er udgivet af Forlaget Basilisk på dansk. "Forfatterskolens Afgangsantologi 2019" er desuden tilknyttet serien "Forfatterskolens Afgangsantologi".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Forfatterskolens Afgangsantologi 2019" af Glenn Bech Møldrup.

Det er muligt at købe Glenn Bech Møldrup.s "Forfatterskolens Afgangsantologi 2019" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Møldrup.s serie "Forfatterskolens Afgangsantologi". Det er Forlaget Basilisk, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Glenn Bech Møldrup. fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Glenn Bech Møldrup.