Bog & idéGolnaz Hashemzadeh Bonde

Bøger skrevet af Golnaz Hashemzadeh Bonde

Læs mere om Golnaz Hashemzadeh Bonde
2 produkter
2 produkter
Det var os
Det var osGolnaz Hashemzadeh
129,95 DKK
EBOG
(12)
Det var os
Det var os
STREAM
Det var osGolnaz Hashemzadeh
129,95 DKK
Lydbog
(12)
Det var os

Mere om Golnaz Hashemzadeh Bonde

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Golnaz Hashemzadeh Bonde, finder du et stort udvalg tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Hashemzadeh Bondes nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det var os" udgivet af Politikens Forlag - "Det var os" udgivet af Politiken

Bøger af Golnaz Hashemzadeh Bonde

Der er to tilgængelige bøger af Golnaz Hashemzadeh Bonde hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Hashemzadeh Bondes bøger fås i et udvalg af formater. Hashemzadeh Bondes bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Det var os" af Golnaz Hashemzadeh Bonde

"Det var os" er tilgængelig online som lydbog. Med Golnaz Hashemzadeh Bondes "Det var os" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Golnaz Hashemzadeh Bonde "Det var os"

"Det var os" kan købes online som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Det var os" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politiken.
Detaljer
Fulde navn:
Golnaz Hashemzadeh Bonde