Bog & idéGolnaz Hashemzadeh

Bøger skrevet af Golnaz Hashemzadeh

Læs mere om Golnaz Hashemzadeh
2 produkter
2 produkter
Det var os
Det var osGolnaz Hashemzadeh
129,95 DKK
EBOG
(12)
Det var os
Det var os
STREAM
Det var osGolnaz Hashemzadeh
129,95 DKK
Lydbog
(12)
Det var os

Mere om Golnaz Hashemzadeh

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Golnaz Hashemzadeh. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hashemzadeh.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det var os" udgivet af Politikens Forlag - "Det var os" udgivet af Politiken

Bøger af Golnaz Hashemzadeh

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Golnaz Hashemzadeh hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Golnaz Hashemzadeh bøger i samtlige formater. Hashemzadehs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Golnaz Hashemzadehs "Det var os"

"Det var os" er tilgængelig online som lydbog. Golnaz Hashemzadehs "Det var os" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Golnaz Hashemzadeh "Det var os"

Hos Bog & idé er "Det var os" tilgængelig som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Det var os" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politiken.
Detaljer
Fulde navn:
Golnaz Hashemzadeh