Bog & idéGöran Greider

Bøger skrevet af Göran Greider

Læs mere om Göran Greider
2 produkter
2 produkter
Det populistiske manifest
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det populistiske manifestÅsa Linderborg & Göran Greider
207,46 DKK
Hæftet
(4)
Det populistiske manifest
En av dessa morgnar ska du stiga upp sjungande
En av dessa morgnar ska du stiga upp sjungandeGöran Greider
349,95 DKK
Indbundet
(0)
En av dessa morgnar ska du stiga upp sjungande

Mere om Göran Greider

Der er mange bøger af Göran Greider tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Greiders bogudgivelser.
Bøgerne fra Göran Greider udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "En av dessa morgnar ska du stiga upp sjungande" udgivet af Albert Bonniers förlag - "Det populistiske manifest" i serien "EUROPÆISKE IDEER" udgivet af Informations Forlag - "Populistiska manifestet : för knegare, arbetslösa, tandlösa och 90 procent av alla andra" udgivet af Natur & Kultur

Bøger skrevet af Göran Greider

Der er tre tilgængelige bøger af Göran Greider hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Göran Greider kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Greider er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Göran Greiders "En av dessa morgnar ska du stiga upp sjungande"

Hos Bog & idé er "En av dessa morgnar ska du stiga upp sjungande" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Albert Bonniers förlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på svensk.

"Det populistiske manifest" af Göran Greider

Det er muligt at købe Göran Greiders "Det populistiske manifest" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Greiders serie "EUROPÆISKE IDEER". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Informations Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Göran Greider