Bog & idéGöran Söderström

Bøger skrevet af Göran Söderström

Læs mere om Göran Söderström
2 produkter
2 produkter
Strindbergs måleri
Strindbergs måleriGöran Söderström
769,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Strindbergs måleri
Gamla Stan: slottet och Storkyrkan
Gamla Stan: slottet och StorkyrkanGöran Söderström
229,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Gamla Stan: slottet och Storkyrkan

Mere om Göran Söderström

Göran Söderström har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Söderströms bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig svensk.
- "Strindbergs måleri" udgivet af Langenskiöld - "Gamla Stan: slottet och Storkyrkan" udgivet af Lind & Co

Göran Söderströms bøger

Göran Söderström har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Söderström kommer bare som indbundet. Bøgerne af Söderström er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Strindbergs måleri" af Göran Söderström

"Strindbergs måleri" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Langenskiöld.

"Gamla Stan: slottet och Storkyrkan" af Göran Söderström

"Gamla Stan: slottet och Storkyrkan" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Lind & Co, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på svensk.
Detaljer
Fulde navn:
Göran Söderström