Bog & idéGordon Lueckel

Bøger skrevet af Gordon Lueckel

Læs mere om Gordon Lueckel
2 produkter
2 produkter
Feinschmecker in 60 Minuten
Feinschmecker in 60 MinutenGordon Lueckel
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Feinschmecker in 60 Minuten
Weinkenner in 60 Minuten
Weinkenner in 60 MinutenGordon Lueckel
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Weinkenner in 60 Minuten

Mere om Gordon Lueckel

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Gordon Lueckel. På listen nedenfor har du Lueckels seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Feinschmecker in 60 Minuten" udgivet af SAGA Egmont - "Weinkenner in 60 Minuten" i serien "CD WISSEN" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Gordon Lueckels bøger

Du kan finde to bøger af Gordon Lueckel her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde Lueckels bøger som lydbog. Bøgerne af Lueckel er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gordon Lueckels "Feinschmecker in 60 Minuten"

Hos Bog & idé er "Feinschmecker in 60 Minuten" tilgængelig som lydbog. Gordon Lueckels "Feinschmecker in 60 Minuten" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.

Gordon Lueckel "Weinkenner in 60 Minuten"

Hos Bog & idé er "Weinkenner in 60 Minuten" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Weinkenner in 60 Minuten" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af Lueckels serie "CD WISSEN". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Gordon Lueckel