Bog & idéGordon Vincenti

Bøger skrevet af Gordon Vincenti

Læs mere om Gordon Vincenti
4 produkter
4 produkter
Metodiske tilgange i socialt arbejde
Metodiske tilgange i socialt arbejdeEskil Domben
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Metodiske tilgange i socialt arbejde
Samskabelse og socialt entreprenørskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samskabelse og socialt entreprenørskabJeanette Svendsen
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Samskabelse og socialt entreprenørskab
Teori i socialfaglig praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Teori i socialfaglig praksisMaria Plougsgaard Haubjerg
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Teori i socialfaglig praksis
Socialt arbejde i udsatte boligområder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialt arbejde i udsatte boligområderLinda Lundgaard Andersen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Socialt arbejde i udsatte boligområder

Mere om Gordon Vincenti

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Gordon Vincenti. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Vincentis udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialt arbejde med børn, unge og familier (i-bog)" udgivet af HansReitzels - "Socialt arbejde i udsatte boligområder" udgivet af Gyldendal - "Samskabelse og socialt entreprenørskab" udgivet af Gyldendal - "Metodiske tilgange i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Socialt arbejde med børn, unge og familier" udgivet af Gyldendal - "Teori i socialfaglig praksis" udgivet af Gyldendal

Bøger af Gordon Vincenti

Gordon Vincenti har seks bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Gordon Vincenti fås i forskellige formater. Vincentis bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Socialt arbejde med børn, unge og familier (i-bog)" af Gordon Vincenti

"Socialt arbejde med børn, unge og familier (i-bog)" er til salg som i-bog. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Gordon Vincenti. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Gordon Vincenti "Socialt arbejde i udsatte boligområder"

Hos Bog & idé er "Socialt arbejde i udsatte boligområder" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Gordon Vincenti