Bog & idéGrace Cuddihy

Bøger skrevet af Grace Cuddihy

Læs mere om Grace Cuddihy
1 produkter
1 produkter
Culture Smart Russia: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Russia: The essential guide to customs & cultureGrace Cuddihy
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Culture Smart Russia: The essential guide to customs & culture

Mere om Grace Cuddihy

Grace Cuddihy har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Culture Smart Russia: The essential guide to customs & culture". Den er udgivet af Kuperard på engelsk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Culture Smart Russia: The essential guide to customs & culture" af Grace Cuddihy

"Culture Smart Russia: The essential guide to customs & culture" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Kuperard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Grace Cuddihy fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Grace Cuddihy