Bog & idéGraham Firth

Bøger skrevet af Graham Firth

Læs mere om Graham Firth
1 produkter
1 produkter
Håndbog i Intensive Interaction
Håndbog i Intensive InteractionDave Hewett
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Håndbog i Intensive Interaction

Mere om Graham Firth

Graham Firth har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Håndbog i intensive interaction". Det er CDR, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Håndbog i intensive interaction" af Graham Firth

Hos Bog & idé er "Håndbog i intensive interaction" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af CDR.

Endnu en af Graham Firth fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Graham Firth