Bog & idéGrant Bourne

Bøger skrevet af Grant Bourne

Læs mere om Grant Bourne
1 produkter
1 produkter
Walking in the Bavarian Alps: 85 mountain walks and treks in southern Germany
Walking in the Bavarian Alps: 85 mountain walks and treks in southern GermanyGrant Bourne
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Walking in the Bavarian Alps: 85 mountain walks and treks in southern Germany

Mere om Grant Bourne

Hvis du leder efter en bog skrevet af Grant Bourne, ser du et bredt udbud til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bourne.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Walking in the Bavarian Alps: 85 mountain walks and treks in southern Germany" udgivet af Cicerone - "Walking in the Bavarian Alps" udgivet af Cicerone

Grant Bournes bøger

Du kan købe to bøger af Grant Bourne her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Grant Bourne kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Bourne er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Cicerone.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Grant Bournes "Walking in the Bavarian Alps: 85 mountain walks and treks in southern Germany"

Hos Bog & idé er "Walking in the Bavarian Alps: 85 mountain walks and treks in southern Germany" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Cicerone, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Walking in the Bavarian Alps" af Grant Bourne

Det er muligt at købe Grant Bournes "Walking in the Bavarian Alps" som plastet. Dette er en også en skøn bog fra Bourne, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Cicerone, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Grant Bourne