Bog & idéGregor von Rezzori

Bøger skrevet af Gregor von Rezzori

Læs mere om Gregor von Rezzori
3 produkter
3 produkter
LORIOT und Gregor von Rezzori
LORIOT und Gregor von RezzoriLydbøger
59,95 DKK
Lydbog
(0)
LORIOT und Gregor von Rezzori
En antisemits erindringer
En antisemits erindringerGregor von Rezzori
299,95 DKK
Hæftet
(9)
En antisemits erindringer
Blomster i sneen
Blomster i sneenGregor von Rezzori
299,95 DKK
Hæftet
(4)
Blomster i sneen

Mere om Gregor von Rezzori

Gregor von Rezzori har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rezzori.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blomster i sneen" udgivet af Forlaget Sidste Århundrede - "En antisemits erindringer" udgivet af Forlaget Sidste Århundrede

Gregor von Rezzoris bøger

Du kan finde to bøger af Gregor von Rezzori her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun bestille Rezzoris bøger som hæftet. Rezzoris bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget Sidste Århundrede.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gregor von Rezzoris "Blomster i sneen"

Det er muligt at købe Gregor von Rezzoris "Blomster i sneen" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Sidste Århundrede, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"En antisemits erindringer" af Gregor von Rezzori

Det er muligt at købe Gregor von Rezzoris "En antisemits erindringer" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Sidste Århundrede.
Detaljer
Fulde navn:
Gregor von Rezzori