Bog & idéGreta Thunberg

Bøger skrevet af Greta Thunberg

Læs mere om Greta Thunberg
4 produkter
4 produkter
The Climate Book
The Climate BookGreta Thunberg
289,95 DKK
Indbundet
(0)
The Climate Book
Klimabogen
KlimabogenGreta Thunberg
329,95 DKK
Indbundet
(10)
Klimabogen
Scener fra hjertet
Scener fra hjertetBeata Ernman
179,95 DKK
EBOG
(10)
Scener fra hjertet
Klimabogen
KlimabogenGreta Thunberg
179,95 DKK
EBOG
(10)
Klimabogen

Mere om Greta Thunberg

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Greta Thunberg. På listen nedenfor har du de seneste af Thunbergs bogudgivelser.
Bøgerne fra Greta Thunberg kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ingen er for lille til at gøre en forskel" udgivet af Politikens Forlag - "Ingen er for lille til at gøre en forskel" udgivet af Politikens Forlag - "Ingen er for lille til at gøre en forskel" udgivet af Politikens Forlag - "Ingen er for lille til at gøre en forskel" udgivet af Politikens Forlag - "Our House is on Fire: Scenes of a Family and a Planet in Crisis" udgivet af Allen Lane - "No One Is Too Small to Make a Difference" udgivet af Penguin Books - "Scener fra hjertet" udgivet af Politikens Forlag - "Scener fra hjertet" udgivet af Politikens Forlag

Greta Thunbergs bøger

Der er otte tilgængelige bøger af Greta Thunberg hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Thunbergs bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Thunberg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Greta Thunbergs "Ingen er for lille til at gøre en forskel"

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Greta Thunberg. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"Ingen er for lille til at gøre en forskel" af Greta Thunberg

Endnu en af Greta Thunberg fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Greta Thunberg