Bog & idéGrete Brochmann

Bøger skrevet af Grete Brochmann

Læs mere om Grete Brochmann
2 produkter
2 produkter
Velfærdsstat og befolkning i Danmark, Storbritannien og Tyskland
BOEGERTILSTAERKPRIS
Velfærdsstat og befolkning i Danmark, Storbritannien og TysklandBent Jensen
224,06 DKK
Indbundet
(0)
Velfærdsstat og befolkning i Danmark, Storbritannien og Tyskland
Velferdens grenser
Velferdens grenserAnniken Hagelund
759,95 DKK
Hæftet
(0)
Velferdens grenser

Mere om Grete Brochmann

Du kan kun bestille en enkelt bog af Grete Brochmann her hos Bog & idé. Det er "Velferdens grenser". Det er Universitetsforlaget, der har udgivet den på norsk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Velferdens grenser" af Grete Brochmann

Det er muligt at købe Grete Brochmanns "Velferdens grenser" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk.

Endnu en af Grete Brochmann fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Grete Brochmann