Bog & idéGrete Ruggaard

Bøger skrevet af Grete Ruggaard

Læs mere om Grete Ruggaard
1 produkter
1 produkter
Klø mig på ryggen
STREAM
Klø mig på ryggenGrete Ruggaard
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Klø mig på ryggen

Mere om Grete Ruggaard

Du kan kun finde en enkelt bog af Grete Ruggaard her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Klø mig på ryggen". Den er udgivet af Audioteket på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klø mig på ryggen" af Grete Ruggaard

Det er muligt at købe Grete Ruggaards "Klø mig på ryggen" som lydbog. Du kan desuden altid have "Klø mig på ryggen" af Grete Ruggaard med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Audioteket.

Endnu en af Grete Ruggaard skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Grete Ruggaard