Bog & idéGrete Stenbæk Jensen

Bøger skrevet af Grete Stenbæk Jensen

Læs mere om Grete Stenbæk Jensen
7 produkter
7 produkter
Konen og æggene
Konen og æggeneGrete Stenbæk Jensen
69,95 DKK
e-bog
(0)
Konen og æggene
Thea
STREAM
TheaGrete Stenbæk Jensen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Thea
Med tiden
Med tidenGrete Stenbæk Jensen
69,95 DKK
e-bog
(0)
Med tiden
Med tiden
STREAM
Med tidenGrete Stenbæk Jensen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Med tiden
Konen og æggene
STREAM
Konen og æggeneGrete Stenbæk Jensen
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Konen og æggene
Thea
TheaGrete Stenbæk Jensen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Thea
Martha! Martha!
Martha! Martha!Grete Stenbæk Jensen
69,00 DKK
e-bog
(0)
Martha! Martha!

Mere om Grete Stenbæk Jensen

Der er mange bøger af Grete Stenbæk Jensen online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Stenbæk Jensens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Konen og æggene" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Med tiden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Thea " i serien "Thea" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Konen og æggene" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Thea" i serien "Thea" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Med tiden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Martha! Martha!" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Med tiden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Thea" i serien "Thea" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Konen og æggene" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Martha! Martha!" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Grete Stenbæk Jensens bøger

Der er 11 tilgængelige bogudgivelser af Grete Stenbæk Jensen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Grete Stenbæk Jensen kan købes i flere formater. Stenbæk Jensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Konen og æggene" af Grete Stenbæk Jensen

Hos Bog & idé er "Konen og æggene" tilgængelig som lydbog. Med Grete Stenbæk Jensens "Konen og æggene" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Med tiden" af Grete Stenbæk Jensen

Hos Bog & idé er "Med tiden" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Med tiden" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Grete Stenbæk Jensen