Bog & idéGrete Svendsen

Bøger skrevet af Grete Svendsen

Læs mere om Grete Svendsen
1 produkter
1 produkter
Traumatiserede flygtninge og socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Traumatiserede flygtninge og socialt arbejdeMette Blauenfeldt
188,96 DKK
Hæftet
(0)
Traumatiserede flygtninge og socialt arbejde

Mere om Grete Svendsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Grete Svendsen. På listen nedenfor ser du Svendsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Traumatiserede flygtninge og socialt arbejde" udgivet af Hans Reitzel - "Traumatiserede flygtninge og socialt arbejde" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Grete Svendsen

Du kan bestille to bøger af Grete Svendsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Grete Svendsen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Svendsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Grete Svendsens "Traumatiserede flygtninge og socialt arbejde"

Det er muligt at købe Grete Svendsens "Traumatiserede flygtninge og socialt arbejde" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Traumatiserede flygtninge og socialt arbejde" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hans Reitzel.

Grete Svendsen "Traumatiserede flygtninge og socialt arbejde"

Det er muligt at købe Grete Svendsens "Traumatiserede flygtninge og socialt arbejde" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Grete Svendsen