Bog & idéGrethe Bork

Bøger skrevet af Grethe Bork

Læs mere om Grethe Bork
1 produkter
1 produkter
Dansk-Tysk Ordbog
Dansk-Tysk OrdbogGrethe Bork
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Dansk-Tysk Ordbog

Mere om Grethe Bork

Der er blot én bog af Grethe Bork tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Dansk-Tysk Ordbog". Den er publiceret af Gyldendal på dansk. "Dansk-Tysk Ordbog" er desuden udgivet i serien "Gyldendals røde ordbøger".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Grethe Borks "Dansk-Tysk Ordbog"

"Dansk-Tysk Ordbog" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er en del af Borks serie "Gyldendals røde ordbøger". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Bork, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Grethe Bork