Bog & idéGrethe Heldbjerg

Bøger skrevet af Grethe Heldbjerg

Læs mere om Grethe Heldbjerg
1 produkter
1 produkter
Grøftegravning i metodisk perspektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grøftegravning i metodisk perspektivGrethe Heldbjerg
161,96 DKK
Hæftet
(0)
Grøftegravning i metodisk perspektiv

Mere om Grethe Heldbjerg

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Grethe Heldbjerg. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Heldbjerg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Historien om Griseoksen" udgivet af Books on Demand - "Kulturforståelse og forandring" udgivet af Samfundslitteratur - "Grøftegravning i metodisk perspektiv" udgivet af Samfundslitteratur

Grethe Heldbjergs bøger

Du kan finde tre bøger af Grethe Heldbjerg her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Heldbjergs bøger kommer i samtlige formater. Heldbjergs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Grethe Heldbjergs "Historien om Griseoksen"

"Historien om Griseoksen" findes på den digitale boghylde som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

"Kulturforståelse og forandring" af Grethe Heldbjerg

Det er muligt at købe Grethe Heldbjergs "Kulturforståelse og forandring" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Grethe Heldbjerg