Bog & idéGrethe Kragh-Müller

Bøger skrevet af Grethe Kragh-Müller

Læs mere om Grethe Kragh-Müller
5 produkter
5 produkter
Pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i dagtilbudTorben Munkholm
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i dagtilbud
Kvalitet i daginstitutioner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kvalitet i daginstitutionerGrethe Kragh-Müller
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Kvalitet i daginstitutioner
Gode læringsmiljøer for børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gode læringsmiljøer for børnClaus Madsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Gode læringsmiljøer for børn
Den nødvendige samtale i parforholdet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den nødvendige samtale i parforholdetPoula Helth
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Den nødvendige samtale i parforholdet
Læring og udvikling i daginstitutioner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læring og udvikling i daginstitutionerDina Danielsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Læring og udvikling i daginstitutioner

Mere om Grethe Kragh-Müller

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Grethe Kragh-Müller. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Kragh-Müller.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "KIDS - Kvalitetsudvikling i daginstitutioner, 2. udgave" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "KIDS Fritid" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Pædagogik i dagtilbud" udgivet af Gyldendal - "KIDS - Kvalitetsudvikling i daginstitutioner" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Kvalitet i daginstitutioner" udgivet af Gyldendal - "Læring og udvikling i daginstitutioner" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Gode læringsmiljøer for børn" udgivet af Gyldendal - "Projekt Læring" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitet

Mere om Grethe Kragh-Müllers bøger

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Grethe Kragh-Müller hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Grethe Kragh-Müller fås i samtlige formater. Bøgerne af Kragh-Müller er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Grethe Kragh-Müllers "KIDS - Kvalitetsudvikling i daginstitutioner, 2. udgave"

Hos Bog & idé er "KIDS - Kvalitetsudvikling i daginstitutioner, 2. udgave" tilgængelig som spiralryg. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Grethe Kragh-Müller. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"KIDS Fritid" af Grethe Kragh-Müller

Det er muligt at købe Grethe Kragh-Müllers "KIDS Fritid" som spiralryg. Endnu en af Grethe Kragh-Müller skønne bøger, som er værd at læse. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Grethe Kragh-Müller