Bog & idéGrethe Looft

Bøger skrevet af Grethe Looft

Læs mere om Grethe Looft
4 produkter
4 produkter
Sært Mørke
Sært MørkeGrethe Looft
29,95 DKK
EBOG
(0)
Sært Mørke
Sært Mørke
Sært MørkeGrethe Looft
29,95 DKK
Paperback
(0)
Sært Mørke
Corona
CoronaGrethe Looft
59,95 DKK
EBOG
(0)
Corona
Corona
CoronaGrethe Looft
69,95 DKK
Paperback
(0)
Corona

Mere om Grethe Looft

Hvis du søger en bog af Grethe Looft, kan du købe et bredt udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Loofts bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Corona" udgivet af Books on Demand - "Corona" udgivet af Books on Demand - "Sært Mørke" udgivet af Books on Demand - "Sært Mørke" udgivet af Books on Demand

Grethe Loofts bøger

Grethe Looft har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Grethe Looft kan købes i udvalgte formater. Loofts bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Books on Demand.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Corona" af Grethe Looft

"Corona" er til salg som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

Grethe Looft "Corona"

Hos Bog & idé er "Corona" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Corona" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Grethe Looft