Bog & idéGrith Eng

Bøger skrevet af Grith Eng

Læs mere om Grith Eng
1 produkter
1 produkter
Klinisk reumatologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk reumatologiMette Hedeboe
611,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk reumatologi

Mere om Grith Eng

Der er blot én bog af Grith Eng tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Klinisk reumatologi". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Grith Engs "Klinisk reumatologi"

Det er muligt at købe Grith Engs "Klinisk reumatologi" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Grith Eng fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Grith Eng