Bog & idéGrith Skovgaard Ølykke

Bøger skrevet af Grith Skovgaard Ølykke

Læs mere om Grith Skovgaard Ølykke
5 produkter
5 produkter
EU's udbudsregler
BOEGERTILSTAERKPRIS
EU's udbudsreglerGrith Skovgaard Ølykke
1124,96 DKK
Hæftet
(0)
EU's udbudsregler
EU's udbudsregler
EU's udbudsreglerRuth Nielsen
1219,95 DKK
EBOG
(0)
EU's udbudsregler
EU-Konkurrenceret
EU-Konkurrenceret – Almindelig delJens Fejø
829,95 DKK
EBOG
(0)
EU-Konkurrenceret – Almindelig del
EU’s udbudsregler
EU’s udbudsreglerGrith Skovgaard Ølykke
1219,95 DKK
EBOG
(0)
EU’s udbudsregler
EU's udbudsregler
EU's Udbudsregler - i dansk kontekstRuth Nielsen
1219,95 DKK
EBOG
(0)
EU's Udbudsregler - i dansk kontekst

Mere om Grith Skovgaard Ølykke

Der er flere bøger af Grith Skovgaard Ølykke tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ølykke.
Bøgerne fra Grith Skovgaard Ølykke findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "EU's udbudsregler" udgivet af Djøf Forlag - "EU's Udbudsregler - i dansk kontekst" udgivet af DJØF - "EU-konkurrenceret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Liber amicarum et amicorum in honour of Ruth Nielsen" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "EU public procurement - modernisation, growth and innovation" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Abnormally Low Tenders" udgivet af DJØF

Mere om Grith Skovgaard Ølykkes bøger

Grith Skovgaard Ølykke har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Grith Skovgaard Ølykke bøger i et udvalg af formater. Ølykkes bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"EU's udbudsregler" af Grith Skovgaard Ølykke

"EU's udbudsregler" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"EU's Udbudsregler - i dansk kontekst" af Grith Skovgaard Ølykke

Det er muligt at købe Grith Skovgaard Ølykkes "EU's Udbudsregler - i dansk kontekst" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er DJØF, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Grith Skovgaard Ølykke