Bog & idéGritt Uldall-Jessen

Bøger skrevet af Gritt Uldall-Jessen

Læs mere om Gritt Uldall-Jessen
3 produkter
3 produkter
Skin(d)fald og Anastasia Conditoclit
Skin(d)fald og Anastasia ConditoclitGritt Uldall-Jessen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Skin(d)fald og Anastasia Conditoclit
Kinesisk dramatik
Kinesisk dramatikHuang Ying
49,95 DKK
EBOG
(0)
Kinesisk dramatik
Heidi, en rejse til helvede med Simon Spies
Heidi, en rejse til helvede med Simon SpiesGritt Uldall-Jessen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Heidi, en rejse til helvede med Simon Spies

Mere om Gritt Uldall-Jessen

Gritt Uldall-Jessen har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Uldall-Jessen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Heidi, en rejse til helvede med Simon Spies" udgivet af SAGA Egmont - "Operation Pro Forma" udgivet af Møller¤i samarbejde med Hurricane - "Kinesisk dramatik" udgivet af Drama - "Heidi, en rejse til helvede" udgivet af Drama - "Vi lider alle af kapitalisme" udgivet af Antipyrine - "Bevidsthedsudvidelse og verdensomlægning: Kunsten som revolutionens selvkritik" udgivet af Nebula / Antipyrine Distribution

Bøger af Gritt Uldall-Jessen

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Gritt Uldall-Jessen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Uldall-Jessens bøger fås i et udvalg af formater. Uldall-Jessens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Heidi, en rejse til helvede med Simon Spies" af Gritt Uldall-Jessen

"Heidi, en rejse til helvede med Simon Spies" findes på den digitale boghylde som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Heidi, en rejse til helvede med Simon Spies" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Operation Pro Forma" af Gritt Uldall-Jessen

Det er muligt at købe Gritt Uldall-Jessens "Operation Pro Forma" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Møller¤i samarbejde med Hurricane.
Detaljer
Fulde navn:
Gritt Uldall-Jessen