Bog & idéGro Jamtvedt

Bøger skrevet af Gro Jamtvedt

Læs mere om Gro Jamtvedt
2 produkter
2 produkter
Evidensbaseret praksis
Evidensbaseret praksisGro Jamtvedt
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Evidensbaseret praksis
Kunnskapsbasert fysioterapi : metoder og arbeidsmåter
Kunnskapsbasert fysioterapi : metoder og arbeidsmåterGro Jamtvedt
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Kunnskapsbasert fysioterapi : metoder og arbeidsmåter

Mere om Gro Jamtvedt

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Gro Jamtvedt. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Jamtvedt.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Gro Jamtvedts bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Jobb kunnskapsbasert! : en arbeidsbok" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Kunnskapsbasert fysioterapi : metoder og arbeidsmåter" udgivet af Gyldendal akademisk - "Evidensbaseret praksis" udgivet af Gyldendal

Gro Jamtvedts bøger

Gro Jamtvedt har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe Jamtvedts bøger som hæftet. Bøgerne af Jamtvedt er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Jobb kunnskapsbasert! : en arbeidsbok" af Gro Jamtvedt

Hos Bog & idé er "Jobb kunnskapsbasert! : en arbeidsbok" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Kunnskapsbasert fysioterapi : metoder og arbeidsmåter" af Gro Jamtvedt

Det er muligt at købe Gro Jamtvedts "Kunnskapsbasert fysioterapi : metoder og arbeidsmåter" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Gyldendal akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Gro Jamtvedt