Bog & idéGrønlund og Per Eilstrup

Bøger skrevet af Grønlund og Per Eilstrup

Læs mere om Grønlund og Per Eilstrup
1 produkter
1 produkter
Benvenuti in Danimarca, Italiensk (2020)
BOEGERTILSTAERKPRIS
Benvenuti in Danimarca, Italiensk (2020)Grønlund og Per Eilstrup
107,86 DKK
Hæftet
(0)
Benvenuti in Danimarca, Italiensk (2020)

Mere om Grønlund og Per Eilstrup

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger skrevet af Grønlund og Per Eilstrup. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Eilstrups seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig ita.
- "Benvenuti in Danimarca, Italiensk (2020)" udgivet af grønlunds - "Benvenuti in Danimarca, Italiensk (2012)" i serien "Welcome to Denmark" udgivet af grønlunds

Grønlund og Per Eilstrups bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Grønlund og Per Eilstrup hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Eilstrup som hæftet. Eilstrups bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af grønlunds.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Grønlund og Per Eilstrups "Benvenuti in Danimarca, Italiensk (2020)"

"Benvenuti in Danimarca, Italiensk (2020)" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er grønlunds, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på ita.

"Benvenuti in Danimarca, Italiensk (2012)" af Grønlund og Per Eilstrup

"Benvenuti in Danimarca, Italiensk (2012)" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Welcome to Denmark". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på ita og er udgivet af grønlunds.
Detaljer
Fulde navn:
Grønlund og Per Eilstrup