Bog & idéGry Hedin

Bøger skrevet af Gry Hedin

Læs mere om Gry Hedin
4 produkter
4 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4
ARKEN
ARKENHeidi Laura
349,95 DKK
Indbundet
(1)
ARKEN
Dansk Guldalder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk GuldalderDavid Burmeister
331,96 DKK
Indbundet
(1)
Dansk Guldalder
Danish Golden Age
DANISH GOLDEN AGEDavid Burmeister
399,95 DKK
Indbundet
(0)
DANISH GOLDEN AGE

Mere om Gry Hedin

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Gry Hedin. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hedins bogudgivelser.
Bøgerne fra Gry Hedin findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "ARKEN" udgivet af Gads Forlag - "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig - "Dansk Guldalder" udgivet af SMK Forlag - "DANISH GOLDEN AGE" udgivet af SMK Forlag - "I skøn forening - Faaborg Museum 1915" udgivet af strandberg publishing - "Piet Mondrian - vejen til modernismen" udgivet af Ordrupgaard - "Silent eye" udgivet af Ordrupgaard

Mere om Gry Hedins bøger

Du kan finde otte bøger af Gry Hedin her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Gry Hedin kommer i et udvalg af formater. Hedins bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"ARKEN" af Gry Hedin

Det er muligt at købe Gry Hedins "ARKEN" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.

"Ny Jord 3-4" af Gry Hedin

Hos Bog & idé er "Ny Jord 3-4" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Virkelig, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gry Hedin