Bog & idéGry Oustrup

Bøger skrevet af Gry Oustrup

Læs mere om Gry Oustrup
2 produkter
2 produkter
Kvinder skriver gys
Kvinder skriver gysAnne-Marie Vedsø Olesen
249,95 DKK
Paperback
(4)
Kvinder skriver gys
Frygtelige Fynske Fortællinger 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Frygtelige Fynske Fortællinger 2A Silvestri
132,76 DKK
Paperback
(2)
Frygtelige Fynske Fortællinger 2

Mere om Gry Oustrup

Der findes flere bøger af Gry Oustrup på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Oustrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Frygtelige Fynske Fortællinger 2" udgivet af Forlaget Ildanach - "Mørkets Gerninger går igen" udgivet af Forlaget Nelumbo

Bøger skrevet af Gry Oustrup

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Gry Oustrup hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Gry Oustrup kommer i flere formater. Oustrups bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gry Oustrups "Frygtelige Fynske Fortællinger 2"

Hos Bog & idé er "Frygtelige Fynske Fortællinger 2" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Ildanach.

Gry Oustrup "Mørkets Gerninger går igen"

Hos Bog & idé er "Mørkets Gerninger går igen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Nelumbo.
Detaljer
Fulde navn:
Gry Oustrup