Bog & idéGry Winsløw

Bøger skrevet af Gry Winsløw

Læs mere om Gry Winsløw
1 produkter
1 produkter
Exit Eritrea
Exit EritreaGry Winsløw
119,95 DKK
e-bog
(0)
Exit Eritrea

Mere om Gry Winsløw

Der er kun én bog af Gry Winsløw tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Exit Eritrea". Den er udgivet af mellemgaard på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Exit Eritrea" af Gry Winsløw

"Exit Eritrea" kan købes som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Exit Eritrea" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Winsløw, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gry Winsløw