Bog & idéGrzegorz Janusz

Bøger skrevet af Grzegorz Janusz

Læs mere om Grzegorz Janusz
2 produkter
2 produkter
Czas czarta
Czas czartaGrzegorz Janusz
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Czas czarta
Przez ciernie do gwiazd
Przez ciernie do gwiazdGrzegorz Janusz
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Przez ciernie do gwiazd

Mere om Grzegorz Janusz

Der er kun én bog af Grzegorz Janusz tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Czas czarta". Den er udgivet af SAGA Egmont på pol. "Czas czarta" er desuden udgivet i serien "Złoczyńcy w uzdrowisku".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Grzegorz Janusz' "Czas czarta"

"Czas czarta" er tilgængelig online som lydbog. Grzegorz Janusz' "Czas czarta" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af serien "Złoczyńcy w uzdrowisku". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på pol.

Dette er en også en skøn bog fra Janusz, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Grzegorz Janusz