Bog & idéGudbjørg Øen (red.)

Bøger skrevet af Gudbjørg Øen (red.)

Læs mere om Gudbjørg Øen (red.)
1 produkter
1 produkter
Overvekt hos barn og unge : forstå, forebygge, behandle og fremme helse
Overvekt hos barn og unge : forstå, forebygge, behandle og fremme helseGudbjørg Øen (red.)
739,95 DKK
Hæftet
(0)
Overvekt hos barn og unge : forstå, forebygge, behandle og fremme helse

Mere om Gudbjørg Øen (red.)

Gudbjørg Øen (red.) har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Overvekt hos barn og unge : forstå, forebygge, behandle og fremme helse". Det er Fagbokforlaget, der har udgivet den på norsk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Overvekt hos barn og unge : forstå, forebygge, behandle og fremme helse" af Gudbjørg Øen (red.)

Hos Bog & idé er "Overvekt hos barn og unge : forstå, forebygge, behandle og fremme helse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk.

Endnu en af Gudbjørg Øen (red.) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gudbjørg Øen (red.)