Bog & idéGudmund Auring

Bøger skrevet af Gudmund Auring

Læs mere om Gudmund Auring
1 produkter
1 produkter
Plejefamilie
BOEGERTILSTAERKPRIS
PlejefamilieHanne Warming
377,96 DKK
Hæftet
(0)
Plejefamilie

Mere om Gudmund Auring

Der er flere bøger af Gudmund Auring tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Auring.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Livet i hænderne" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Plejefamilie" udgivet af Gyldendal - "Himmelekspressen " i serien "En skolekomedie" udgivet af Drama - "Halløj i hytten" udgivet af Drama - "Himmelekspressen" i serien "En skolekomedie" udgivet af Drama

Bøger skrevet af Gudmund Auring

Gudmund Auring har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Gudmund Auring kan købes i udvalgte formater. Gudmund Auring bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gudmund Aurings "Livet i hænderne"

Hos Bog & idé er "Livet i hænderne" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Gudmund Auring "Plejefamilie"

Det er muligt at købe Gudmund Aurings "Plejefamilie" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gudmund Auring