Bog & idéGudrun Mebs

Bøger skrevet af Gudrun Mebs

Læs mere om Gudrun Mebs
3 produkter
3 produkter
Alle tiders bror
STREAM
Alle tiders brorGudrun Mebs
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Alle tiders bror
De røde briller
STREAM
De røde brillerGudrun Mebs
69,95 DKK
Lydbog
(0)
De røde briller
De røde briller
De røde brillerGudrun Mebs
69,95 DKK
EBOG
(0)
De røde briller

Mere om Gudrun Mebs

Der er blot én bog af Gudrun Mebs tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Persille - kattekilling ". Den er publiceret af Sommer & Sørensen på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gudrun Mebs' "Persille - kattekilling "

"Persille - kattekilling " kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Sommer & Sørensen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Gudrun Mebs fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gudrun Mebs