Bog & idéGudrun Spure Hansen

Bøger skrevet af Gudrun Spure Hansen

Læs mere om Gudrun Spure Hansen
1 produkter
1 produkter
Sygdomslære - hånden på hjertet
Sygdomslære - hånden på hjertetLars Torup
879,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære - hånden på hjertet

Mere om Gudrun Spure Hansen

Gudrun Spure Hansen har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære - hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære - hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære - hånden på hjertet " i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal

Gudrun Spure Hansens bøger

Du kan købe tre bøger af Gudrun Spure Hansen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Hansen som indbundet. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Gudrun Spure Hansens "Sygdomslære - hånden på hjertet"

Det er muligt at købe Gudrun Spure Hansens "Sygdomslære - hånden på hjertet" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Hånden på hjertet". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

"Sygdomslære - hånden på hjertet" af Gudrun Spure Hansen

"Sygdomslære - hånden på hjertet" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af Hansens serie "Hånden på hjertet". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Gudrun Spure Hansen