Bog & idéGuido Knopp

Bøger skrevet af Guido Knopp

Læs mere om Guido Knopp
1 produkter
1 produkter
Goodbye DDR
Goodbye DDRGuido Knopp
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Goodbye DDR

Mere om Guido Knopp

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Guido Knopp. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Knopp.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Guido Knopps bøger kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Goodbye DDR" udgivet af SAGA Egmont - "Hitlers hjælpere" udgivet af Schønberg - "Göring - en karriere" udgivet af Schønberg - "Wehrmacht" udgivet af Schønberg - "Hitlers krigere" udgivet af Schønberg - "Hitlers hjælpere" udgivet af Schønberg

Bøger af Guido Knopp

Guido Knopp har seks bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Guido Knopp kan købes i flere formater. Knopps bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Goodbye DDR" af Guido Knopp

Det er muligt at købe Guido Knopps "Goodbye DDR" som lydbog. Guido Knopps "Goodbye DDR" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk.

Guido Knopp "Hitlers hjælpere"

"Hitlers hjælpere" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Schønberg.
Detaljer
Fulde navn:
Guido Knopp