Bog & idéGunhild Waldemar

Bøger skrevet af Gunhild Waldemar

Læs mere om Gunhild Waldemar
3 produkter
3 produkter
Klinisk psykiatri
Klinisk psykiatriSøren Dalsgaard
649,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk psykiatri
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Klinisk neurologi og neurokirurgi 7. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk neurologi og neurokirurgi 7. udgaveGunhild Waldemar
566,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk neurologi og neurokirurgi 7. udgave

Mere om Gunhild Waldemar

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger skrevet af Gunhild Waldemar. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Waldemar.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk neurologi og neurokirurgi 7. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Klinisk psykiatri" udgivet af Gyldendal

Bøger af Gunhild Waldemar

Du kan købe tre bøger af Gunhild Waldemar her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Gunhild Waldemar kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Waldemar er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gunhild Waldemars "Klinisk neurologi og neurokirurgi 7. udgave"

"Klinisk neurologi og neurokirurgi 7. udgave" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag.

Gunhild Waldemar "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

Det er muligt at købe Gunhild Waldemars "Medicinsk Kompendium 19. udgave" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gunhild Waldemar